Kotitalous­vähennys Rahoitus

Artikkelit

Akvatek tarjoaa ajankohtaista tietoa viemäreiden huollosta, puhdistuksesta ja saneerauksesta

Akvatek on viemärikuvausten ja -remonttien ylpeä osaaja. Palvelemme niin taloyhtiöitä kuin omakotitalojenkin asukkaita ympäri Suomen, aina ystävällisellä ja ihmisläheisellä asenteella. Akvatekin kirkkaana tavoitteena on ratkaista viemäriongelmat jo ennen niiden syntymistä – koska ennaltaehkäisy vain on niin paljon helpompaa, halvempaa sekä kaikin tavoin fiksumpaa.

Onko viemäreiden puhdistus, kuvaus tai saneeraus mietinnässä? Etsitkö uutisia taloyhtiön putkiremontista tai viimeisimpiä julkaisuja viemäreiden lopputarkastuksesta? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteet, artikkelit ja blogitekstit viemäriaiheiden tiimoilta. Mikäli mielesi perukoille jäi vielä jokin asia kaihertamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Selvitetään yhdessä, kuinka voisimme palvella sinua parhaiten.

Kategoria
Järjestys
Kuukausi
Vuosi
Aihe
syys 22, 2023

Miksi viemäri haisee?

Ikävän hajun lähteeksi paljastuu usein kodin viemäri. Viemäristä nouseva paha tuoksu voi kertoa putkistossa piilevästä ongelmasta.

heinä 25, 2023

Omakotitalon putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa

Kartoita mahdollinen putkiremontin tarpeesi pian. Näin nostat asuntosi arvoa ja ehkäiset vesivahinkojen syntymistä.

akvatek rööripeikko
kesä 9, 2023

Rööripeikon tarina

Kuuluuko viemäristä pulputusta ja lurinaa? Ehkä siellä asuu pikkuinen, likavettä rakastava Rööripeikko. Rööripeikot asuvat talojen viemäreissä ja ojien siltarummuissa.

kesä 9, 2023

Akvatekin brändiuudistus

Akvatekin uusi brändi ja yritysilme on julkaistu 12.6.2023. Lue lisää.

Viemärihuolto asiakaspalvelu
huhti 17, 2023

Asuntokaupassa ei tutkita viemäreitä

Asuntokaupan yhteydessä tutkitaan viemäreitä aivan liian harvoin. Viemäreiden kunto kannattaa tarkastaa sillä esimerkiksi myyjä on vastuussa myös asunnon piilevistä virheistä.

maalis 2, 2023

Maksuton viemärin kuvaus– miksi ja milloin?

Viemärin kuvauksella kiinteistön omistaja saa hyödyllistä tietoa viemäreidensä tilanteesta jopa täysin maksutta.

tammi 5, 2023

Suomessa yli 100 vesivuotoa joka päivä – viemärit kärkipäässä

Selvityksen mukaan vesivahinkoja tapahtuu eniten viemäreissä. Suurin osa vahingoista johtuu tukoksista ja rakennusvirheistä.

joulu 11, 2022

Viemärisukituksen hinta koostuu eri tekijöistä

Sukituksessa vanhan viemärin sisään asennetaan rakenteita purkamatta uusi saumaton muoviputki, jonka käyttöikä on jopa 50 vuotta.

Karkota Hirviö

Pyydä maksuton viemärikuvaus tai jätä yhteydenottopyyntö

  Facebook @akvatek

  Akvatek
  Akvatek1 month ago
  Käsienpesualtaan hajulukon ja viemärin liitoksen väliin kuuluu asentaa HK-tiiviste, jonka tarkoituksena on tiivistää hajulukko viemäriputkeen. HK-tiiviste tulee olla tiiviisti pohjaan asti painettuna ja hajulukon putken tulee painua riittävän syvälle tiivisteen sisään. HK-tiiviste kannattaa puhdistaa säännöllisesti ja huonokuntoinen vaihtaa uuteen. #vesilukko #hajulukko #akvatek #viemäri
  Akvatek
  Akvatek1 month ago
  Akvatekin huoltoasentajilla kaikki tarvittava kulkee mukana pakettiautossa. Varustukseen kuuluu muun muassa viemärikamera, harjapuhdistuslaitteisto, painehuuhtelulaite, käsityökaluja, suojaustarvikkeita ja viemäriputkien osia. #akvatek #viemärikuvaus #viemäri #viemärihuolto