Kotitalous­vähennys Rahoitus

Säästöä kiinteistölle ja taloyhtiölle viemäripalvelulla.

Tiesitkö, että viemäreitä huolletaan usein turhaan ja tästä aiheutuu turhia kustannuksia taloyhtiöille tai kiinteistöille?

Kun viemärissä on ongelmia, puututaan usein oireisiin ja huolletaan koko viemäri. Me teemme asiat toisin. Ennakoivalla Akvatek PRO -viemäripalvelulla säästätte rahaa ja viemärin elinkaari kasvaa pienentäen samalla ympäristökuormaa.

Tilanne päällä? Tilaa häiriökartoitus:

Miksi Akvatek PRO -viemärikumppani?

Akvatek Pro -palvelu on luotu kiinteistöille ja taloyhtiöille, jotka haluavat vähentää viemäreistä syntyvää huolta ja turhia kustannuksia.

Ennakoivalla huoltotyöllä kasvatamme viemärisi elinkaarta ja kohdistamme huoltotoimenpiteet turvallisesti täsmänä kriittisiin kohtiin. Kiinteisösi säästää rahaa, kun hyvässä kunnossa olevia viemäreitä ei huolleta turhaan heti, vaan huollot toteutetaan turvallisesti huoltosuunnitelaman mukaisesti.

Pyydä yhtiökohtainen tarjous minuutissa

Yhtiön nimi ja asuntojen lukumäärä riittää pohjatiedoiksi.

Akvatek PRO -elinkaarimalli

Isännöitsijä, haluatko asiantuntijan neuvoja viemäriasioissa?

Akvatek PRO -viemäriasiantuntijat antavat opastusta kaikissa viemäriasioissa. Jätä huoltotarjouspyyntö taloyhtiölle vain minuutissa.

Vinkkejä taloyhtiön asukkaille ja hallitukselle

Haluatko tietää, miten taloyhtiösi voi säästää rahaa ja luontoa viemäripalveluilla? Viemäreistä voi aiheutua yllättäviä kustannuksia jos tilanteeseen ei ennokoi. Me autamme, jotta voitte asua ilman huolta viemäreistä.

Kuntien ja kiinteistöyhtiöiden viemärikumppani

Kokeneet viemäriasiantuntijat auttavat kasvattamaan viemärien elinkaarta ja optimoimaan viemäreihin kohdistuvia kustannuksia. Kerro tarpeesi meille, niin autamme!

Mitä asiakkaamme meistä puhuvat?

Luotettava ja joustava viemärikumppani

Sertifioitu asennustyö

80 viemärialan työntekijää

100% suomalainen yritys

Yli 10400 taloyhtiö ja kuluttaja-asiakasta

+1000 kuvattua viemäriä viikottain

Asiantuntija- ja asiakaskokemuksia

Viemärihuollon ABC – Taloyhtiön viemärit kuntoon

Kun viemäreitä huolletaan säännöllisesti, pysyvät ne käyttökunnossa koko elinkaarensa ajan. Tehokkaan, mutta hellävaraisen harjapuhdistuksen ansiosta lika ei pääse syöpymään putken pintaan ja aiheuttamaan tukoksia sekä vesivahinkoja. Viemärikuvauksella varmistetaan, että huollon jälkeen kaikki on viemäreissä juuri niin kuin pitääkin.

Ennaltaehkäisevä viemärihuolto taloyhtiölle

Viemäreistä johtuvat vesivahingot pystyttäisiin helposti ennaltaehkäisemään, mikäli viemäreiden todellinen kunto selvitettäisiin hyvissä ajoin. Mitä iäkkäämmästä taloyhtiöstä on kyse, sitä todennäköisemmin myös viemäreistä löytyy huomautettavaa. Kuntotarkastus on helpointa tehdä viemärikuvauksella, jossa pieni kamera ujutetaan viemäriaukosta sisään.

”Viemäripuhdistus oli todella tarpeellinen, sillä putkistossa oli runsaasti rasvakertymää”

Jääliläisen 1970-luvulla rakennetun taloyhtiön viemärit kuvattiin ja puhdistettiin.

“Meidän kiinteistö on jo sen verran vanha, että tuntui hyvin tarpeelliselta teettää viemärikuvaus ja -puhdistus”, Sirpa Pätsi As Oy Kiimingin Koivurivistä kertoo.

Taloyhtiön viemärien sukitus – kustannustehokkain tapa saneerata putkisto

Rivitalon tai kerrostalon viemäreiden sukitus on kustannustehokas tapa hoitaa putkiremontti. Sukitus on kestävyydeltään ja käyttöiältään aivan yhtä toimiva ratkaisu, kun uusien viemäriputkien asennus. Sukitus onnistuu, mikäli viemäriputket ovat pääpiirteittäin ehjät.

Milloin taloyhtiön viemärit kannattaa kuvata?

Taloyhtiön viemärikuvaus kannattaa toteuttaa säännöllisin väliajoin, etenkin jos viemäreillä alkaa olla käyttöikää jo yli kymmenen vuotta. Kuvauksella saadaan paikkansa pitävää tietoa viemäreiden todellisesta kunnosta. Mikäli näkyviä vikoja havaitaan, pystytään niihin parhaassa tapauksessa tarttumaan ennen kuin mitään vahinkoa on edes päässyt syntymään. Ennaltaehkäisevällä toiminnalla voidaan kartoittaa viemäreiden huollon tarve. Näin päästään myös suunnittelemaan putkiremontin aikataulu hallitusti.

Ole yhteydessä viemäriasiantuntijaan
tai pyydä tarjous

Pyydä yhtiökohtainen tarjous minuutissa

Yhtiön nimi ja asuntojen lukumäärä riittää pohjatiedoiksi.


    Asiakkaan kokemus

    ”Viemäripuhdistus oli todella tarpeellinen, sillä putkistossa oli runsaasti rasvakertymää” – Jääliläisen 1970-luvulla rakennetun taloyhtiön viemärit kuvattiin ja puhdistettiin”

    Sirpa Pätsi
    Taloyhtiön puheenjohtaja
    As Oy Kiimingin Koivurivi