Kotitalous­vähennys Rahoitus

Rahoitus

Viemärisukitus rahoituksella alkaen 150 € / kk

Akvatekin viemärisukituksen voit maksaa aina joustavasti osamaksulla omien menojesi mukaan. Rahoituksen ansiosta ei tarvita ennakkolaskuja tai käsirahaa, vaan maksat aina työn valmistumisen jälkeen sinulle sopivissa maksuerissä. Kun tehdään viemärisukitus rahoituksella, voit lyhentää rahoitusta kuukausittain haluamallasi summalla tai maksaa jäljellä olevan rahoituksen kertamaksulla.

Rahoitus voidaan ottaa huomioon jo sukituksen suunnitteluvaiheessa, jolloin Akvatekin edustaja tekee hakemuksen puolestasi. OP:n rahoitukseen ei vaadita vakuuksia eikä takaajia, vaan luottopäätöksen saa välittömästi paikan päällä.

Varaa maksuton viemärikuvaus

Jos asut 1980-luvun tai sitä vanhemmassa omakotitalossa, alkaa viemärin tekninen käyttöikä olla tiensä päässä. Viemärit kannattaa kuvata viimeistään tässä vaiheessa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä jatkossa ja osataan varautua mahdolliseen sukitustarpeeseen.

Rahoituslaskuri

 • Rahoitus 2 500–50 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Ei käsirahaa.

Miten viemärisukitus tapahtuu

Viemärin sukituksessa vanha viemäri toimii muottina uudelle itsekantavalle viemäriputkistolle. Viemärin sisään viedään epoksimuovilla kyllästetty huopasukka, joka paineistetaan ja joka kovettuessaan muuttuu muoviputkeksi. Sukitettu viemärijärjestelmä on saumaton, täysin yhtenäinen rakenne. Vanha viemäriputki jätetään paikalleen, ja se saa haurastua uuden verkoston ympäriltä, koska uusi järjestelmä on itsekantava.

Viemärisukitus on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu vanhan viemärijärjestelmän saneeraukseen. Viemärisukitus valmistuu yleensä 3–5 päivässä, ja voit asua työn ajan kotonasi.

Akvatekin työllä on 5 vuoden takuu ja sertifioidulla sukitusmenetelmällä on 30 vuoden materiaalitakuu. Sukitettu putki vastaa ominaisuuksiltaan uutta nykyaikaista muoviputkea, ja sen tekninen käyttöikä on jopa 50 vuotta.

Kotitalousvähennyksestä merkittävä hyöty rahoitusostajalle

Viemärisukitus saadaan yleensä valmiiksi 3–5 päivässä riippuen työn laajuudesta. Rahoitusostajana maksat ensimmäisen erän vasta kuukauden kuluttua työn valmistumisesta, ja lisäksi voit hyödyntää kotitalousvähennyksen loppuvuoden aikana tilaamalla uuden verokortin. Toimitamme erittelyn kotitalousvähennystä varten noin viikon kuluessa työn valmistumisesta.

Maksat siis kalenterivuoden loppuun asti pienempää tuloveroa, ja voit määritellä rahoituksen kuukausierän sinulle sopivaksi.

Karkota Hirviö

Pyydä maksuton viemärikuvaus tai jätä yhteydenottopyyntö
  Facebook @akvatek

  Akvatek
  Akvatek2 weeks ago
  Helsingin Sanomat herätteli keskustelua nykyrakentamisesta ja sen laadusta.🧐 Lue, miten Akvatekin Ville otti kantaa valurautaputkien käyttöön sekä niiden tyypillisiin ongelmiin:
  Akvatek
  Akvatek3 weeks ago
  Tekisikö mieli tehdä viemäreiden asennustöitä ihan itse? 🤔

  ⛔ Aina ei kannata, sillä vakuutusyhtiöt eivät korvaa asennusvirheestä johtuvaa viemärivahinkoa.

  Mutta tiesitkö vielä tämän?

  👉 Kun altaan hajulukko on liitetty HK-kumitiivisteeseen sokkelilevyn takana, HK-kumitiivisteen pitää aina olla näkyvillä allaskaapissa.

  Teetä siis asennus ammattilaisella! 💪